Om UniQ

Vision, mission, ambition, passion...

 

Iso -logo

 

 

PEFC-LOG-GCMYK-31-052

 

Många stora och fina ord kan vi säga om oss själva och om våra skjutdörrsgarderobers egenskaper, men vi vill hellre koncentrera oss på att leverera...

de bästa skjutdörrarna, ge den bästa servicen och den snabbaste leveransen! 

 

uniQ har inga egna butiker men det finns en lång rad byggmarknader runt om i hela Sverige som är återförsäljare för våra skjutdörrar. Hos uniQ-återförsäljarna kan du både se och känna på skjutdörrar från uniQ. Du kommer med säkerhet att bli överraskad över vår gedigna kvalitet.

Din uniQ-återförsäljarna har stor kunskap gällande inredning och design av uniQ skjutdörrar så att de kan anpassas till dina behov och till din personliga stil.

När du väljer uniQ, får du de bästa skjutdörrarna och den bästa garderoben till bästa pris. Du får dessutom bästa service både före och efter ditt köp och du får marknadens snabbaste leverans av skjutdörrar på bara 2 - 4 veckor.

 

Ja, skjutdörrar och garderober är vår passion, men vi behöver inte skylta med det - vi låter skjutdörrens kvalitet och flexibilitet tala för sig själv!

 

ISO 9001 OCH PEFC CERTIFIERAD

uniQ är ISO 9001 certifierad för at säkra god kvalitet. KA arbetar aktivt med kvalitetsförbättringar och tar verkligen ISO 9001 DFEC certifieringen på allvar.

Dessutom är vi mycket stolta över att kunna lägga till PEFC certifieringen till vår ISO 9001. PEFC är garanti för att vi medverkar till bärkraftig skogsdrift. D.v.s. att träprodukter i produktionen skall kunna spåras och komma från försvarligt drivna skogar. KA sätter äran i gemensamt ansvar för vår natur.

Beställ prislista här

Prislista

Hitta återförsäljare

Välj län